Vi svarar på kärleksfrågor inför alla <3-dag

 

Eftersom vi är så himla bra på att matcha ihop människor med restauranger, så är det givet att vi även är bra på att matcha ihop människor med… well, människor. Vi tog därför på oss uppgiften som kärleksexperter lagom till alla hjärtans dag, eftersom vi vill bringa er ännu mer lycka i livet, utöver alla härliga kebabpizzor och läckra burgare som vi levererar. Läs och njut!


hej Josefin,

jag och min tjej bråkar jättemycket, för hon vill beställa från en restaurang via onlinepizza.se och jag vill laga mat. vi är nästan aldrig ense om vad vi ska äta. det är jättejobbigt och jag funderar på om vi inte kan komma överens om något så enkelt som mat hur ska vi då kunna leva ihop?

snälla hjälp mig, jag älskar henne.

superjonken

Svar: 

Kära Superjonken,

Till att börja med verkar ju din tjej extremt klipsk, håll fast i henne. Uppenbarligen är det hon som ska bestämma lite mer i hushållet, det hör man ju. Iallafall. Vi förstår att detta är jobbigt, men du borde verkligen inte avfärda er relation bara för att ni har lite svårigheter att bestämma mat ihop, det känns som en extremt enkel fix. Kanske kan du se det ur hennes synvinkel mer – hon kanske vill beställa hem mat för att få mer tid ihop med dig, och det är väl fint? Försök kompromissa med varann! Vissa dagar får hon bestämma, andra dagar får du bestämma maten. Att ge plats för lite kebab låter ändå himmelskt i våra öron.

Kämpa på Jonken,
Din kärlekscoach Josefin

Give Up GIF - Find & Share on GIPHY

Var inte som katten Jonken, ge inte upp på kärleken!


Hej,

Problemet är att jag är dödskär i en kille, men jag är för feg.. Nånstans är jag rädd för att han inte kommer tycka samma sak.. Men jag märker på hans sätt att han är intresserad, Åh, vet ej vad jag ska göra

Problem in paradise

Svar:

Kära problem in paradise,

Är du väldigt ofta insmord med bearnaisesås? I så fall kan det vara därför du märker på hans sätt att han är intresserad. Om inte, smörj in dig med bearnaisesås, så kommer han definitivt bli intresserad och aldrig någonsin kunna tacka nej till en dejt.

Tacka oss senare,
Din kärlekscoach Josefin

Smelling GIF - Find & Share on GIPHY

Killar älskar när man luktar gott. Som bearnaisesås.


Hej Josefin, 
Åhh vilken tur att ja hitta detta mail nu.. synd att de 
Låg i skräpkorgen bara. 

Är du verkligen en kärlekshjälp?? Kan man göra slut veckan före alla hjärtans dag??

Anonym

Svar:

Kära Anonym,

Du kan absolut göra slut veckan före alla hjärtans dag! Distrahera ditt blivande ex med en beställning från Onlinepizza bara, så kommer hen vara alldeles för fokuserad på all ljuvlig mat som precis levererats istället för att vara ledsen över att precis ha blivit dumpad. Då slipper du det dåliga samvetet, smart va?

Det är faktiskt det minsta du kan göra, 

Din kärlekscoach Josefin

Breaking Up GIF - Find & Share on GIPHY

Ungefär så här kan du gå tillväga när du gör slut.

Hej onlinepizza,

jag lyckas inte träffa någon kille som tycker om mig, de tycker att jag är jobbig och en aning rastlös. Hur kan ni hjälpa mig? Vad behöver jag förändra? Jag gillar inte att träna och har en förkärlek till att dricka vin i badkaret.

Bästa hälsningar Alexandra.

Svar:

Kära Alexandra,

För det första om killarna inte begriper vilken drömtjej du är så är de ju lite lost. Det du möjligtvis skulle kunna göra för att ytterligare öka din dragningskraft är att lägga till en liten pizzaslice eller sushi till det där vin- och badkarsmyset, då kommer ingen kunna motstå dig. Något som också slår oss när vi läser din text är att det med största sannolikhet finns likasinnade här bland OnlinePizza-användarna, a.k.a världens bästa människor. Så vad säger ni killar, vem vill gå på dejt med Alexandra? Hon verkar ha både självinsikt och självdistans, så vad väntar ni på? Bjud ut henne i kommentarsfältet – om ni klickar och det blir dejt så bjussar vi på middagen. Blir det bröllopsfest i framtiden så kan vi bjussa på den också… Förutsatt att ni bjuder max 10 gäster.

Lycka till!
Din kärlekscoach Josefin

Bath GIF - Find & Share on GIPHY

Livsnjutare kallas det, och det ska man inte skämmas över!


Ensamstående med delad vårdnad av två barn. Svårt att hitta en dejt, har ni ingen på hemkörning?

Alle

Svar:

Kära Alle,

Vi är osäkra på vad diverse myndigheter skulle tycka om hemkörda dejter, men vi tycker att det låter som receptet för sann kärlek, speciellt om hen har med sig pizza, och hur kan man vara emot kärlek? Tyvärr finns inte den här funktionen i vårt system ännu, men om inte annat kanske du kan testa din lycka med budet som levererar din mat, och se om en gnista kan tändas där? Var försiktig så att du inte blir anmäld för ofredande bara.

Kör hårt!
Din kärlekscoach Josefin

Pizza GIF - Find & Share on GIPHY

Pizza och kärlek på beställning – snart i en stad nära dig…


Hej,

Jag är jättekär i en tjej och jag ska träffa henne på fredag. Grejen är den att hon är vegan (jag ska bjuda på middag), men HATAR vegansk mat. Jag älskar flötiga kebabpizzor osv. Kan även tillägga att mitt i kärleksbubblan så ljög jag om att jag också var vegan. Så, hur ska jag ta mig ur detta? Hon förväntar sig en vegansk middag och jag vet inte ens vad om äter? Och kan jag inleda ett förhållande där jag måste smygäta kött? HJÄLP!

Sansan

Svar:

Kära Sansan,

Det här med att ljuga i början av ett förhållande är enligt somliga fel. Vi däremot, är av motsatt åsikt: att ljuga är grundpelarna för ett lyckat förhållande. Smygät därför kött för allt vad du är värd och vagga sedan sakta in din käresta i sanningen. När du är redo att berätta stoppar du in massor av mat i munnen, på så vis kommer hon inte att höra vad du försöker säga och be dig att upprepa dig. Efter att ha sagt “va?” ca fem ggr kommer hon dock att ge upp.

När hon senare kommer på dig och anklagar dig för att inte ha berättat så säger du bara att du visst har gjort det, men att hon inte lyssnade ordentligt. Vem var det som var den dumma egentligen, va?

Voila! Problem löst,
Din kärlekscoach Josefin

Jared Leto GIF - Find & Share on GIPHY


Hungrig efter att ha läst om alla kärleksproblem, eller plötsligt bara sugen på en lugn kväll hemma med din älskling? Beställ nu! 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.