Nya Restaurang och Kategorisidor!

Det finns nu ett antal nya sidor på OnlinePizza.se där du kan hitta information om erbjudanden och även matkategorier. De största restaurangkedjorna som finns representerade på OnlinePizza.se har också sina egna sidor. Om du gillar annat än pizza ska du kolla här för utsökt thaimat och läcker sushi.

Du kan naturligtvis få rabatt när du handlar hos oss om du är student eller stammis på din favoritrestaurang och detta kan du läsa mer om på sidan om rabatter på OnlinePizza. Vi erbjuder även lunch och catering.

De stora kedjorna MAX Hamburgare och Pizza Hut har egna sidor där du hittar listor med alla restauranger i Sverige. Du kan även hitta klassiska gatukök från Sibylla och restauranger från Subway på deras respektive sidor.

Stockholmare kan surfa in på Grekiska Kolgrillsbaren eller Primo Ciao Ciao och hitta sin favvorestaurang. För göteborgare gäller samma för Sannegårdens Pizzeria och Glenns Sportsbar. Smaklig måltid!

Be Sociable, Share!

One thought on “Nya Restaurang och Kategorisidor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.