OnlinePizza börjar med tidning

Hörneni! Vet ni vad? Vi har börjat med en tidning till våra restauranger. I tidningen kommer vi ta upp restaurangtrender och nyheter, vi kommer intervjua stjärnskott på OnlinePizza och restauranger med unika koncept, vi kommer tipsa om hur man ökar sin försäljning och servicenivå, och vi kommer dessutom att vidarebefordra era åsikter till dem (t.ex att en hel del kunder uppskattar godis på menyn, att de önskar utkörning till ett visst postnummer osv.) Har du några tankar och idéer du vill dela med dig av till våra restauranger? Skicka in det till oss på [email protected]

Här är förstasidan på vårt absolut första nummer…

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “OnlinePizza börjar med tidning

  1. Kanongoda pizzor och trevlig personal!
    Tyvärr åkte de, som vanligt, till fel hus trots att jag beskrev noggrant

Leave a Reply

Your email address will not be published.